Uutiset

HENRI LIMMA HARJOITUSVAHVUUTEEN

19.10.2016

Hienon syksyn A-Nuorten joukkueessa pelannut Henri Limma harjoittelee edustusjoukkueen mukana.

Henri Limma (20) on nostettu A-Nuorten ryhmästä edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen. Limma on Ylivieskasta lähtöisin oleva laitahyökkääjä, joka on pelannut Hermeksen A-nuorissa kaksi kautta. Nyt kolmannella kaudella rightin puolen laituri on osoittanut potentiaaliaan, sillä kahdessatoista Nuorten Mestiksen ottelussa on syntynyt tehot 9+11=20 ja se oikeuttaa koko sarjan pistepörssissä sijalle 2. Toisena A-Nuorten sisäisessä pistepörssissä on Hermes- kasvatti Matias Kinnunen, joka on harjoitellut kauden alusta saakka edustusjoukkueen mukana, mutta ensiesiintyminen Mestis- jäillä odottaa vielä.

Edustusjoukkue harjoittelee pääsääntöisesti aamupäivällä kello 10:00 – 11:00 ja seuraava kotiotteluhan on perjantaina 21.10. kello 18:30 kun vastaan luistelee sarjan kärkijoukkue perinteikäs SaPKo Savonlinnasta.