Uutiset

A-NUORILLE TAPPIO IMATRALLA

9.10.2016

Vieraskiertueen toinen peli ratkesi toisessa erässä päättyen kotijoukkueen 5-3 voittoon.

Lauantaina Kotkassa Hermes-nuoret nousivat kolmannessa erässä kahden maalin takaa voittoon. Tänään viimeiseen erään lähdettiin 4-0 takamatkalta mikä oli liikaa vaikka Daniil Fursa ja Matias Kinnunen nostivatkin maaleillaan vieraat vielä maalin päähän. Patrik Koivistolle Hermes-maalissa hulppeat 53 torjuntaa. Henri Limma nousi kahdella syötöllään Nuorten Mestiksen pistepörssin kärkeen!

Ottelun tilastot 

Ensi viikonloppuna A-nuoret pelaavat kaksi kotiottelua. Lauantaina 15.10. klo 16:30 vastassa on KJT-Haukat Kervalta ja sunnuntaina 16.10. klo 14:30 Vierumäki United / Peliitat. Kaikki jääkiekon ystävät tuolloin hallille kannustamaan. Peleihin on vapaa pääsy.