Uutiset

MIIKA HUHTANEN A-NUORTEN VALMENNUSTIIMIIN

12.9.2016

Edustusjoukkueen sopimuspuolustaja Miika Huhtasen työnkuva seurassa laajenee.

Miika Huhtanen liittyy Petri Vehmasen johtamaan valmennustiimiin.

Puolustaja Miika Huhtanen aloittaa pelaamisen ohella valmennustyöt seurassa. Huhtanen liittyy maanantaina 12.9 alkaen Edustus Hermes Ry:n alla olevan A-Nuorten valmennustiimiin. Toimenkuva on olla osa valmennustiimiä ja ennen kaikkea opastaa ja peluuttaa A-nuorissa pelaavia puolustajia. Toimenkuvan laajentuminen ei muuta mitään edustusjoukkueen suhteen, sillä ensisijaisesti Huhtanen on Kokkolassa pelaamassa ja edelleen kehittymässä myös itse kokonaisvaltaisesti paremmaksi jääkiekkoilijaksi. Edustusjoukkueen ja A-Nuorten kohdalla yhteistyö sujuu varsinkin arjessa hyvin, sillä edustusjoukkue harjoittelee aamulla ja A-Nuoret illalla.

Edustus Hermeksen tavoite on lisätä joukkueiden välistä yhteistyötä ja tämä on yksi askel kohti tavoitetta. Edustusjoukkueen valmentaja Märt Eerme kuuluu myös A-Nuorten valmennustiimiin vastuualueenaan videovalmennus sekä fysiikkavalmennus. Lisäksi Eerme kuuluu kotiotteluissa valmennustiimiin aina kun edustuksen pelit antavat siihen mahdollisuuden.

-Tavoitteena on että pystymme koko ajan kehittymään seurana ja että saamme meidän A-nuoriin tietoa siitä mitkä ovat pelin ja urheilijanuran vaatimukset kun edetään kansallisen tason huippusarjoihin. Miika Huhtanen on harjoitellut monta vuotta liigaseura Saipan edustusjoukkueen mukana ja se on arvokasta tietoa meidän A-Nuorille, urheilujohtaja Pasi Tuukkanen taustoittaa.

A-Nuoret ovat aloittaneet kautensa hienosti, sillä neljän pelatun ottelun jälkeen joukkue on sarjassa toisena. Ensi viikonloppuna joukkue pelaa kaksi kotipeliä vastassa pääkaupunkiseudulta Blues Akatemia ja perinteikäs kasvattajaseura K-Kissat.