Uutiset

KENRAALIHARJOITUS PERJANTAINA!

8.9.2016

Kokkolan Hermes kohtaa kauden viimeisessä harjoitusottelussa sarjanousija IPK:n Iisalmesta. Ottelu pelataan K-rauta Dream Builder Areenalla perjantaina alkaen kello 18.30.

Hermes on harjoitellut elokuun kaksi kertaa päivässä jäällä ja pelannut viisi harjoitusottelua. Ottelut Hokkia vastaan päättyivät tappioon niukasti, sillä molemmissa otteluissa viime kauden hopearyhmä oli vain yhden maalin Hermestä parempi. Voitot Hermes on ottanut Suomisarjan JHT:sta, Vaasan Sportista sekä viimeisimmässä maalin erolla juurikin perjantain vastustajasta IPK:sta.

Edellinen ottelu Iisalmessa ei noussut Mestis- klassikoiden joukkoon, sillä viime perjantai-iltana pelattu ottelu päättyi lopulta jatkoajan jälkeen Hermekselle numeroin 6-7. Ottelussa jaettiin rangaistuksia paljon ja maaleja nähtiin niin ylivoimalla kuin alivoimallakin tehtynä. Illan Hermesläinen oli ehdottomasti kolme maalia ja ottelun jatkoajalla ratkaissut Ondrej Mikula. Juraj Holly pelasi ottelussa kaksi erää ja kolmanteen erään maalinsuulle komennettiin Mikael Edelmann.

Perjantain ottelussa riittää mielenkiintoa, sillä kotiyleisölle esiintyy ensimmäistä kertaa Hermeksen tuorein vahvistus Ondrej Mikula. Myös muu kokoonpano tulee olemaan ottelussa pitkälti se, millä lähdetään viikon päästä Rovaniemelle sarja-avaukseen.

Päävalmentaja Antti Karhula lähtee luottavaisin mielin perjantain kamppailuun.

-Ollaan saatu valmistautua rauhassa sarjaan ja ollaan edetty koko ajan suunnitelmien mukaisesti. Nyt ollaan harjoiteltu erikoistilannepelaamistakin ja toivottavasti perjantaina nähdään harjoiteltuja asioita pelissämme.

-Vaikka joukkueeseen haetaan vielä vahvistusta hyökkäykseen, niin on mahdollista että nykyisellä kokoonpanolla lähdetään sarja-avaukseen. Perjantaina saadaan varmistus siitä ketkä siitä ryhmästä ovat mukana sarja-avauksessa, Karhula päättää

 

SEURAA HEITÄ!

#16 ONDREJ MIKULA

  • Saapui viime viikolla Kokkolaan ja pelasi heti perjantaina uuden joukkueen mukana Iisalmessa. Kolme verkkoa ja viimeisin jatkoajalla. Mitä tapahtuu perjantaina kun on päässyt harjoittelemaan viikon joukkueen mukana?

#30 MIKAEL EDELMANN

  • Joukkueen maalivahdit ovat pelanneet harjoitusottelut puoliksi, mutta tästä eteenpäin aletaan pelaamaan pisteistä ja silloin se kumpi pelaa pisteitä saa varmasti pelata niin paljon kuin jaksaa. Yleensä sarjan aloittava maalivahti pelaa kenraalissa. Torjunut laadukkaasti pelaamissaan otteluissa.

 

KAUSIKORTIT OVAT SAAPUNEET. SAATAVILLA TÄSTÄ PELISTÄ ALKAEN JÄÄHALLIN KESKIOVELTA.