Uutiset

JOONAS HUOVINEN PALAA HERMEKSEEN

14.9.2016

Hermes ja Huovinen sopivat vuoden mittaisesta pelaajasopimuksesta

Viime kaudella Porin Ässistä lainalla ollut Joonas Huovinen pelaa kuluvan kauden Kokkolan Hermeksen riveissä.

Joonas Huovinen ja Porin Ässät purkivat kuluvan kauden kattaneen pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä ja nyt Huovinen siirtyy Kokkolaan Hermeksen omana pelaajana, eikä lainana viime kauden tapaan. Viime kaudella Oululaislähtöinen pelaaja teki yhteensä Hermeksessä 39 peliin 33 tehopistettä. Liigan puolella pelejä kertyi 15, joissa yhden kerran kiekko löysi Huovisen lavasta maaliin. Huovinen on joukkueen mukana jo tänään sarja-avauksessa Rovaniemellä.

– Eilen illalla varmistui että Joonas siirtyy meille ja nyt joukkue on valmis sarja-avaukseen. Oltiin kärsivällisiä viimeisten palasten kanssa, mutta nyt Ondrej Mikulan ja Huovisen siirtojen jälkeen joukkue on valmis aloittamaan sarjan.

– Huovinen omaa erittäin ison hyökkäyspotentiaalin tähän sarjaan ja sen takia hänet tänne hankittiinkin, urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kertoo.