Uutiset

ONDREJ MIKULA HERMEKSEEN

31.8.2016

Kokkolan Hermeksen hyökkäysosasto vahvistuu Slovakialaisella Ondrej Mikulalla.

Ondrej Mikula on 28-vuotias laitahyökkääjä joka siirtyy Hermekseen Slovakian pääsarjasta. Dukla Trencinin kasvatti on pelannut maajoukkueessa U18 ja U20 MM- kisat. Seurajoukkueurallaan Mikula on pelannut kasvattajaseurassaan neljä kautta Slovakian Extraliigassa. Parhaalla kaudella Mikula nakutti 38 ottelussa 38 tehopistettä 21+17.

Mikula saapui Kokkolaan keskiviikko- aamuna ja on joukkueen mukana jo päivän harjoituksissa sekä viikon ainoassa harjoitusottelussa Iisalmessa perjantaina.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Mikula tulee Hermekseen kehittymään edelleen jääkiekkoilijana. Tavoitteena on että hän pelaa kauden Kokkolassa ja jatkaa matkaa edelleen hyvätasoisiin sarjoihin esimerkiksi pohjoismaissa. Denis Godlan esimerkki motivoi myös häntä tässä siirrossa

Videohaastattelu tulossa myöhemmin.