Uutiset

MESTIKSEN LIPUNMYYNTI ALKAA

31.8.2016

Mestiksen lipunmyynti alkaa – Liput istumaan koko kauden ajan alkaen viisi euroa

Mestiksen uusi kausi alkaa uusin kujein. Kesällä solmittu yhteistyösopimus Ticketmasterin kanssa Mestiksen lipunmyynnistä näkyy asiakkaille jatkossa erityisesti siten, että ennakkoliput kaikkiin otteluihin ovat halvempia ostettuna Ticketmasterin kautta kuin ovimyynnissä hallilla. Ole siis aina ajoissa ja varmista paikkasi Mestispeleihin ennakkoon.

Mestiksen jokaiseen otteluun alkaen syyskuun 14. päivä alkavalta kierrokselta aina viimeiseen finaaliin saakka on myynnissä rajoitettu määrä viiden euron istumapaikkalippuja. Määrä vaihtelee paikkakunnittain ja otteluittain. Viiden euron liput ovat myynnissä vain ennakkoon Ticketmasterin verkkokaupassa. Samalla otetaan käyttöön ns. joustava hinnoittelu, mikä tarkoittaa että lippujen hinnat vaihtelevat kauden aikana. Useimmilla paikkakunnilla, joilla ei ennen ole ollut paikkalippuja, on siirrytty paikkalippuihin.

Rekisteröidyt faniklubit ilmaiseksi sisään vieraspeleihin
Mestis tukee fanitoimintaa vahvasti alkavalla kaudella. Rekisteröityjen faniklubien tekemiin virallisiin fanimatkoihin osallistuvat faniklubin jäsenet saavat aina ilmaiset liput vieraspeleihin koko runkosarjan ajan. Etu ei koske yksittäismatkaajia vaan ainoastaan faniklubin virallisia matkoja. Mestis ja sen seurat pyrkivät vahvasti elävöittämään ja kasvattamaan fanikulttuuria 

Liput ennakkoon Hermeksen kotipeleihin täältä