Uutiset

LEHTIMÄKI JA SIKSTUS HERMEKSEEN

14.8.2016

Niklas Lehtimäki ja Samuel Sikstus ovat mukana jo maanantain aamuharjoituksessa.

Kokkolan Hermes on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. 21- vuotiaat Niklas Lehtimäki ja Samuel Sikstus liittyvät joukkueen vahvuuteen välittömästi.

Hyökkääjä Niklas Lehtimäki pelasi kaksi edellistä kautta Pohjois-Amerikassa NAHL ja USHL- sarjoissa. Toissa kaudella Ässät- kasvatti voitti NAHL:n mestaruuden kauden päätteeksi. Lehtimäeltä löytyy kokemuksia myös nuorten maajoukkueista U16 ja U17- joukkueissa.

Puolustaja Samuel Sikstus siirtyy Hermekseen Lahden Pelicansista. Sikstus pelasi viime kaudella Pelicansin A-Nuorissa 44 ottelua 3+16=19. Ennen Lahden vuotta Vantaalla syntynyt puolustaja on pelannut mm. Bluesin ja HIFK:n nuorissa. 192cm pitkä puolustaja voitti kaudella 10/11 C-nuorissa Bluesin kanssa mestaruuden.