Uutiset

HERMES – SPORT TORSTAINA

24.8.2016

Kokkolan Hermes kohtaa kauden kolmannessa harjoitusottelussa yhteistyöseura Vaasan Sportin. Ottelu pelataan Kokkolan jäähallissa torstaina kello 18.30.

Hermes ja Sport kohtaavat viime vuoden tapaan Kokkolassa harjoitusottelun merkeissä. Tänä vuonna Kokkolaan saapuu hiukan erinlainen kokoonpano Vaasasta, sillä valmennusjohto on A- nuorten ja liigajoukkueen valmennus seuraa ottelun katsomosta käsin Tomek Valtosen johdolla. Pelaajisto muotoutuu pääosin liigan sopimuspelaajista, mutta joukossa on myös terävin kärki A-nuorten liigan puolelta. mm. Jukureita vastaan pirteäasti esiintynyt kolmikko BraskenSundforsVähäkangas nähdään Kokkolassa. Kolmikosta Brasken ja Sundfors ovat Pietarsaaren seudulta lähtöisin olevia pelaajia. Eikä sovi unohtaa myöskään puolustuksen Tony Sundia joka on myös samalta seudulta lähtöisin.

Liigan puolelta joukkueessa on mukana monta mielenkiintoista nimeä, sillä viime kaudella myös Hermestä edustaneet Felix Westermarck, Jesse Väkelä, Juho Laitamäki ja maalivahti Leevi Laakso ovat mukana. Kun kotkapaidan päälle pukevat mm. Joonas Komulainen, Mike Vaskivuo, Lassi Kokkala, Joel Kiviranta, Otto Karvinen, Ville Saukko sekä Hermes- hyökkääjä Niklas Lehtimäen veli Miro Lehtimäki niin voidaan kyllä odottaa erittäin tasokasta kiekkoiltaa Kokkolassa. Sportin kokoonpano saattaa vielä hiukan elää, mutta pääosin nämä pelaajat nähdään Kokkolassa.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun hiukan vajaalla miehistöllä sillä harjoituksissa ja peleissä tulleet kolhut pitävät varmasti ottelusta sivussa ainakin hyökkääjät Antti Paavilaisen ja Kristian Kankaan sekä puolustaja Samuel Sikstuksen. Hermes jatkaa harjoitusotteluitaan heti perjantaina jolloin joukkue matkaa Kajaaniin Hokin vieraaksi.

Seuraa Heitä!

Niklas Lehtimäki, Hermes

– Lehtimäki esiintyy toista kertaaa kotiyleisölle ja nyt uudessa ketjussa. Saa vierelleen Samu Markkulan ja Mikko Virtasen. Venyykö verkko?

Daniil Fursa & Matias Kinnunen, Hermes

– Hermeksen A-ikäiset pelaajat pääsevät mittaamaan tasoaan liigajoukkuetta ja heidän A-nuoria vastaan. Onko kaasu pohjassa vai käsijarru päällä?

Joonas Komulainen, Sport

– Kentän taitavin ja viihdyttävin pelaaja. Jos legendaarinen klassikko Hermes-Sport ei muuten sytytä niin tule katsomaan tätä miestä.

Mike Vaskivuo, Sport

– Kahden passin peluri. Mättänänyt isosti pisteitä Euroopan pääsarjoissa ja hakee nyt Suomesta läpimurtoa isoihin liigoihin. Viime kaudella Italian pääsarjassa 40 peliin 55 tehopistettä.