Uutiset

HARJOITUSPELIT KÄYNTIIN – HOKKI VASTASSA

10.8.2016

Kokkolan Hermes pelaa ensimmäisen harjoitusottelun Kajaanin Hokkia vastaan 10.8. kello 18.30 Kokkolan Jäähallissa.

Hermes esiintyy ensimmäisen kerran kotiyleisölle kaudella 2016-2017 keskiviikkona 10.8. Joukkue on harjoitellut yhdessä puolitoista viikkoa ja harjoituspelien jakso lähtee käyntiin ottelulla Hokkia vastaan.

Hermes on uudistunut viime kaudesta, mutta mukana on myös nippu tärkeitä jatkajia. Maalivahtiosasto meni täysin uusiksi, sillä viime kaudella päävastuuta kantanut slovakki Denis Godla siirtyi liigaan Kuopiolaisen KalPan riveihin. Nyt läpimurtoa kansalliseen eliittiin ovat Hermeksen riveissä tekemässä uudet maalivahdit. Jokipojissa kaksi erinomaista kautta pelannut Mikael Edelmann ja JHT:sta siirtynyt slovakki Juraj Holly muodostavat tulevan kauden maalivahtikaksikon.

Puolustuspään runko pysyi hyvin kasassa, sillä viime kaudelta Ossi Ikonen, Nico Lehto, Miika Franssila, Jere Rantala ja loppukauden SaiPasta lainalla ollut Miika Huhtanen jatkavat joukkueessa. Kun lisäksi pakistossa on uutena Jokereiden A- Nuorista Joel Ojala ja Pelicansin A-Nuoristas Jesse Koskelo sekä koeajalla Samuli Hietala niin Hermeksellä on kasassa varsin kilpailukykyinen alakerta.

Hyökkäysosastolle uusina vahvistuksina tulleet Mikko Virtanen (JYP), Samu Markkula (SaPKo), Kristian Kangas (SaPKo), Jesse Huhtala (Karhu HT), Saku Kivinen (Jokerit A) ja Jesperi Viikilä (Pelicans A) sekä koeajalla olevat Daniil Fursa (El Paso Rhinos), Kalle-Markus Manninen (JHT) ja Matias Kinnunen (Hermes A). Kun jatkajina löytyy sellaisia nimiä kuin viime kauden kapteeni Jussi Nättinen, Niklas Appelgren, Antti Paavilainen ja Severi Kuntsi, niin erittäin mielenkiintoinen on myös Hermeksen hyökkäysosasto johon haetaan 2-3 uutta pelaajaa ennen sarjan alkua.

Illan vastustaja Kajaanin Hokki sijoittui viime kaudella Mestiksessä toiseksi, eli vastus on kovin mahdollinen heti alkuun. Hokin riveissä pelaa viime kaudella Hermestä edustanut Teemu Huttu. Tervetuloa seuraamaan Mestiksen harjoitusottelua Kokkolan jäähalliin mikä Hermeksen tapahtumissa tunnetaan nimellä K-rauta Dream Builder Areena.