Uutiset

FURSA JATKAA – KINNUSEN KOEAIKAA PIDENNETTY

25.8.2016

Nuori Virolaishyökkääjä Daniil Fursa jatkaa Kokkolassa kaksi seuraavaa vuotta.

Daniil Fursa jatkaa kahden vuoden sopimuksella Kokkolan Hermeksessä. Elokuun ajan testissä ollut hyökkääjä esiintyi edukseen ja näin ollen tänään jäällä nähdään tuorein sopimuspelaaja.

1997 syntynyt Fursa pystyy pelaamaan myös A-nuorissa tulevalla kaudella. Kahden vuoden sopimus mahdollistaa kehityskulkua niin että seuraaavalla kaudella Daniil on jo valmis täysipainoisesti pelaamaan miesten Mestistä. Yhteistyö Vaasan Sportin kanssa ja pohjanmaan pelaajapolku antavat mahdollisuuden myös Daniil Fursan kohdalla kehittyä pelaajana vaikka liigatasolle saakka.

Matias Kinnusen koeaikaa on jatkettu kuukaudella eteenpäin. Kinnunen on myös ollut testissä elokuun ajan ja nyt kuukaudella jatkettu koeaika antaa pelaajalle pidemmän mahdollisuuden näyttää osaamistaan.

Fursa ja Kinnunen pelaavat molemmat tänään Vaasan Sportia vastaan yhdessä A-nuorista peliin nostetun Henri Limman kanssa.