Uutiset

ROOLI HERMES-TARINAAN?

7.7.2016

KOKKOLAN HERMES HAKEE VALMENTAJAA SEKÄ TILASTOHENKILÖÄ MUKAAN MATKALLE MESTIKSEEN KAUDEKSI 2016-2017.

Hermeksen edustusjoukkue ja A-Nuoret pelaavat maan toiseksi korkeimmalla tasolla Mestiksessä. Etsimme joukkoomme mukaan intohimoisia urheilun ystäviä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla koulutusta tehtäviin, sillä jos olet innokas ja intohimoinen henkilö niin koulutamme sinut tarvittaessa tehtäviin. 

Haettavat toimet:

A- Nuorten Mestis-joukkueen valmentaja

-Tehtävä koostuu päivittäisestä harjoittelun organisoinnista, johtamisesta ja valmentamisesta yhdessä päävalmentajan kanssa. Pelitapahtumissa johtaa joukkuetta yhdessä päävalmentajan kanssa. Kokonais- ja päävastuu kuitenkin joukkueen päävalmentajalla.

Edustusjoukkueen ja A-Nuorten tilastohenkilö

-Tehtävä koostuu edustus ja A-Nuorten otteluiden tilastoinnista ja raportoinnista päävalmentajalle. 

Tarjoamme mahdollisuuden toimia mukana Mestis-joukkueiden matkassa jääkiekon toiseksi korkeimmalla tasolla. Viime kausi oli ensimmäinen 10 vuoteen Mestis-tasolla ja nyt on mahdollisuus ottaa rooli ja vaikuttaa tarinan kulkuun tulevaisuudessa. 

Edustusjoukkueen päävalmentajana toimii Antti Karhula ja A- Nuorten päävalmentajana Petri Vehmanen.

Mikäli kiinnostuit tehtävistä niin lähetä hakemuksesi viimeistään 22.7. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: pp.tuukkanen@gmail.com

Lisätiedot: Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen 050 3800 642