Uutiset

PELAAJASOPIMUKSIA – MIKKO VIRTANEN SIIRTYY HERMEKSEEN

5.7.2016

Kokkolan Hermes on tehnyt tulevan kauden kattavat sopimukset kahden hyökkääjän ja kahden puolustajan kanssa. Mikko Virtanen, Saku Kivinen, Jesse Koskelo sekä Samuli Hietala liittyvät joukkueeseen.

JYP:in organisaatiosta siirtyvän Mikko Virtasen sopimus on yhden kauden mittainen. Virtanen haki vielä touko- kesäkuun aikana paikkaa liigaan nousseesta Mikkelin Jukureista, mutta tällä kertaa tie vei takaisin Mestikseen ja nyt uuteen seuraan ja kaupunkiin. Viime kaudella 25- vuotias keskushyökkääjä pelasi JYP:in riveissä 16 ottelua liigaa tehoin 3+1 sekä 35 ottelua Mestistä tehoin 5+5=10. Yhteensä Virtanen on tehnyt urallaan Mestiksessä tehot 20+53=73 171 pelaamassaan ottelussa.

-Todella hyvät fiilikset uudesta sopimuksesta. Olen kuullut pelkää hyvää Hermeksestä ja Kokkolasta ja tuntui siltä, että minut haluttiin oikeasti Kokkolaan. Tulevan kauden tavoite on mennä tottakai mahdollisimman pitkälle, pelata hyvä ja ehjä kausi isossa roolissa ja auttaa Hermestä pärjäämään sarjassa, Mikko Virtanen kertoo mietteitä sopmuksesta

-Mukava tulla Kokkolaan ja kannattajille terveisiä – Kunnolla ääntä halliin ja nautitaan matkasta! Virtanen päättää

Virtasen lisäksi Hermes kiinnitti kaksi Nuorten liigasta tulevaa pelaajaa 1+1 mallisilla sopimuksilla. Helsingin Jokereiden A-Nuorista Kokkolaan saapuu hyökkääjä Saku Kivinen ja Lahden Pelicansista puolustaja Jesse Koskelo. Niin ikään 1+1 mallin sopimuksen Hermekseen teki viime kaudella JHT:ssa puolustanut Samuli Hietala. Hietalan sopimuksessa on elokuun mittainen try-out pykälä.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Mikko Virtanen on kokonaisvaltaisesti hyvä pelaaja Mestikseen. Odotamme häneltä esimerkkiä ja vastuunkantoa joukkueemme tulosyksikössä. Kun liigapaikka ei auennut niin on hienoa että Virtanen päätti tulla Hermekseen

-Saku Kivinen pystyy pelaamaan niin laidassa kuin keskellä, mutta Mestiksessä pelipaikka on lähtökohtaisesti laidassa puolustavammassa roolissa

-Jesse Koskelo ja Samuli Hietala täydentävät puolustusosastomme. Haastavat aikaisemmin julkaistun pakkikuusikon kilpailuun peliajasta

-Joukkueen maalivahtien lisäksi myös pakkikahdeksikko on valmis tulevaan kauteen. Hyökkäysosastolle haetaan vielä kolmea pelaajaa ennen sarjan alkua ja niiden lisäyksien myötä olemme valmiita aloittamaan sarjan.