Uutiset

OSSI IKOSELLE JATKOSOPIMUS – JOEL OJALA UUTENA HERMEKSEEN

20.5.2016

Kokkolan Hermeksen puolustusosasto sai kovan luokan jatkajan kun viime kauden tehokkain puolustaja Ossi Ikonen jatkaa joukkueessa. Lisäksi Jokereista Hermekseen siirtyy puolustaja Joel Ojala.

Ossi Ikonen siirtyi viime kaudeksi Hermekseen Kouvolan KooKoo:sta. Viime kaudella Ikonen oli Hermeksen tehokkain puolustaja ja koko sarjan kolmanneksi tehokkain puolustaja tehoin 6+29=35. Ikonen Muodosti Nico Lehdon kanssa Hermeksen ykköspuolustajaparin ja nyt molemmilla pelaajilla on sopimus Hermekseen myös tulevalla kaudella
-Jatkosopimuksesta todella hyvä fiilis, että viime kauden hyvä yhteistyö saa jatkoa. Viihdyin Kokkolassa viime kauden oikeen hyvin ja iso asia oli että Hermeksessä asiat hoidettiin viime kaudella todella hyvin, sekä joukkueella ja seuralla on tavoitteet menestyä, jonka takia Hermes oli ykkösvaihtoehto, Ossi Ikonen kertoo
Tulevalla kaudella Hermeksen puolustuskalusto jatkaa melkein samassa kokoonpanossa kuin paluu kaudella Mestikseen, sillä Ikosen sopimuksen myötä joukkueessa jatkaa viisi edelliskauden puolustajaa. Viisikon lisäksi Hermekseen siirtyy uutena pelaajana Helsingin Jokereiden A-Nuorissa pelannut puolustaja Joel Ojala. Ojala oli viime kaudella joukkueensa kapteeni A- nuorten liigassa ja on esiintynyt urallaan myös U16 ja U17 maajoukkueissa.
-Tulevalla kaudella odotukset ovat korkealla ja lähdetään joukkueena parantamaan viime kauden kuudetta sijaa ja että ollaan alusta lähtien joukkue isolla J:llä!, Ikonen sanoo kysyttäessä tulevan kauden tavoitteista ja lisää vielä:
-Terveiset kaikille Hermes faneille ja yhteistyökumppaneille, ja oikeen hyvää kesää!
-Ossi Ikosen jatko Kokkolassa on osoitus siitä että olemme oikealla tiellä, sillä moni muukin seura oli kiinnostunut Ikosesta, eikä ihme sillä Jukureiden puolustajien lähdettyä Liigaan on Ikonen sarjan tehokkain puolustaja, joka jatkaa Mestiksessä myös tulevalla kaudella
-Samoin Joel Ojalan kohdalla. Ojala on potentiaalinen tulevaisuuden peluri  joka tulee Kokkolaan harjoittelemaan ja haastamaan edelliskauden kovaa viisikkoa vastuusta ja peliajasta. Ikosen ja Ojalan sopimukset ovat hyvä sekoitus jatkuvuutta ja tulevaisuutta Hermeksessä, Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kertoo.