Uutiset

JURAJ HOLLY HERMEKSEEN – ANTTI PAAVILAINEN JATKAA

16.5.2016

Kokkolan Hermeksen maalivahtikaksikko täydentyy Slovakialaisella Juraj Hollylla ja hyökkäysosastolla jatkaa viime kaudelta tuttu Antti Paavilainen.

Mikael Edelmann ja Juraj Holly muodostavat Hermeksen tulevan kauden maalivahtikaksikon. Slovakialaismaalivahti Holly siirtyy Hermekseen Suomisarjasta Kalajoen JHT:sta. 193 cm/ 91 kg raamit omaava Holly johdatti upeasti joukkueensa viime kaudella aina Mestis- karsintoihin saakka JYP- Akatemiaa vastaan. Urallaan mies on edustanut Slovakiaa U18 ja U20 Maailmanmestaruuskisoissa, sekä pelannut niin Slovakian kuin Tshekinkin juniorisarjoissa. Miesten tasolta pelejä löytyy pääosin Slovakiasta, mukana mm. muutama peli maan pääsarjassa.

Jatkosopimus on kirjoitettu viime kauden joukkueesta laitahyökkääjä Antti Paavilaisen kanssa. Paavilainen pelasi viime kaudella ensimmäisen vuotensa Mestiksessä ja merkkautti 41 ottelussa 6+4=10 tehopistettä. Hyvän liikkeen omaava Paavilainen saapui Kokkolaan vuosi sitten Porvoon Huntersista.

-Juraj Holly pelasi erinomaisen kauden JHT:ssa, on isokokoinen ja kovan potentiaalin omaava maalivahti. Tulee haastamaan Mikael Edelmannia kilpailuun peliajasta ja on erittäin motivoitunut ja tavoitteellinen urheilija

-Antti Paavilaisen jatko Kokkolassa on hyvä juttu, koska uskomme Antin nostavan tasoa edelleen pykälällä ylöspäin. Potentiaalia löytyy nousta Mestiksessä tulosyksikköön ja sitä tarinaa valmennus ja pelaaja lähtevät nyt työstämään, Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kertoo

Nyt julkaistujen pelaajasopimusten myötä Hermeksellä on sopimukset 10 pelaajan kanssa.

-Maalivahtiosasto on valmis. Muille pelipaikoille etsimme vielä pelaajia ja neuvottelut onkin käynnissä kokoajan, Pasi Tuukkanen päättää