Uutiset

PETRI VEHMANEN HERMEKSEN A-NUORTEN PÄÄVALMENTAJAKSI

1.4.2016

Kokkolan Hermeksen Nuorten Mestis joukkue saa uuden päävalmentajan kaudeksi 2016-2017. Petri Vehmanen aloittaa tehtävässään välittömästi ja sopimus on kestoltaan 1+1 vuotta.

Kokkolalainen Petri Vehmanen on toiminut viime kaudet Kruunupyyssä IKK:n päävalmentajana. Valmennuskokemusta löytyy paljon, sillä Vehmasen ura valmentajana alkoi jo 90- luvun puolivälissä Hermeksen junioreista. Sen jälkeen valmennuspestejä on ollut Hermeksen edustusjoukkueessa, JHT:n Suomisarjajoukkueessa ja nyt pitkän kierroksen jälkeen Vehmanen palaa Hermekseen ja seuran A- Nuoriin

-Tosi hyvät on fiilikset paluusta kasvattajaseuraan! Pitkä pätkä on oltu pois Hermeksen hommista, mutta nyt on mukava palata taas sorvin ääreen ja tekemään töitä Hermekselle, Petri Vehmanen kertoo

Viime kaudella Vehmanen johdatti Kronanin aina mestaruuteen saakka Keskimaan alueen 2 divisioonassa, mutta nousukarsintapelejä seura ei lähtenyt pelaamaan. Tämän kauden tulos oli pronssimitali

-Tottakai vaikka kyseessä on sama peli niin lähes kaikki muuttuu toiminnassamme verrattuna miesten 2 divisioonaan. A- Nuorissa kasvatetaan yksilöitä ja autetaan heitä kehittymään heidän pelaajapolulla

Hermeksen A-nuoret valmistautuvat jo nyt tulevaan kauteen, sillä jääharjoittelu jatkuu aina huhtikuun loppuun saakka ja huhtikuun aikana pidetään myös A-Nuorten try-out tapahtuma. Vehmanen odottaa tulevaa innolla

-Odotan tulevaa kautta tosi innoissaan ja hyvillä mielin. Olen tosi tyytyväinen että Hermes päätyi minuun valmentajana ja olen valmis tekemään kaikkeni pelaajien kehittymisen eteen

A- Nuoret jatkavat siis kokenenissa ja koulutetuissa käsissä, sillä Vehmanen valmistui juuri Huippuvalmentaja tutkinnolta Kuortaneelta. Nuorten Mestis ja Miesten Mestis samassa kaupungissa luovat hienon mahdollisuuden

-Haluan viedä pelaajia eteenpäin ja olla heidän tukenaan omissa tavoitteissaan. Tärkeä tavoite on myös saada yhteistyö toimimaan aidosti edustusjoukkueen sekä B ja C- Nuorten kanssa saumattomasti, Petri Vehmanen päättää

-Hieno juttu että saatiin Petri mukaan kehittämään Kokkolalaista ja Keskipohjalaista jääkiekkoa. On tärkeää että paikalliset valmentajat ja entiset pelaajat saadaan mukaan toimintaan. Nyt on tärkeää saada valmennustiimi ja taustat kuntoon A- Nuorten puolella, siksi että valmennus ja urheilijat saavat kesittyä vain ydintoimintaansa, kertoo urheilujohtaja Pasi Tuukkanen