Uutiset

TAISTELU VIIDENNESTÄ SIJASTA – KEUPA KOKKOLAAN

9.3.2016

Kokkolan Hermes kohtaa kotikaukalossaan K- Rauta Dream Builder Areenalla keskiviikkona KeuPa HT:n Keuruulta. Ottelu alkaa kello 18.30.

Joukkueet lähtevät otteluun sarjataulukon sijoilta 5 ja 7 kahden pisteen erolla toisistaan. KeuPa on sijalla viisi, mutta on pelannut kotijoukkuetta pelin enemmän. Joukkueiden välissä TuTo Hockey on pelannut Hermeksen tavoin 47 runkosarjaottelua ja onkin tasapisteissä Hermeksen kanssa. KeuPa, TuTo ja Hermes tulevatkin sijoittumaan runkosarjan sijoille 5,6 ja 7, mutta järjestystä saadaan jännittää aina runkosarjan loppuun saakka. Varmaa on se että kaikki joukkueet tulevat aloittamaan Play- off pelinsä vieraissa ja se että vastassa on joku kolmikosta Hokki, Jokipojat tai SaPKo. Ensimmäisen kotipelin Mestiksen Play- off sarjassa Hermes tulee pelamaan 10 vuoden tauon jälkeen Kokkolassa 18.3.

Keskiviikon vastustaja KeuPa on ollut hurjassa vireessä tämän vuoden puolella. Joukkue on pelannut vuodenvaihteen jälkee 19 ottelua, joista se on voittanut 13 ja kärsinyt tappion jatkoajan jälkeen kolmessa ottelussa. Ainoastaan Hermes, Jukurit ja Peliitat ovat onnistuneet voittamaan KeuPan vuodenvaihteen jälkeen varsinaisella peliajalla. Edellisellä kierroksella KeuPa voitti K-Vantaan selkein 6-2 numeroin. Joukkueen paras pistemies on ollut tällä kaudella Pasi Kouvalainen tehoin 6+28=34. Huomioitavaa on myös IPK- kasvatin teholukema +26!

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun tappio niskassaan, sillä sarjapaikasta taisteleva LeKi otti viime lauantaina niukan 5-4 voiton joukkueesta. Edellinen peli KeuPaa vastaan oli myös tappiollinen, sillä hienojen Hokki ja Jukurit voittojen välissä Hermes kävi häviämässä Keuruulla selkein 8-1 numeroin kotijoukkueelle. Edelliset kohtaamiset Kokkolassa ovat olleet erittäin tasaisia sillä ottelut ovat päättyneet 3-4 VL ja 5-4.

Keskiviikon ottelu onkin tämän kauden osalta viimeinen runkosarjassa kotikaukalossa. Edessä on vielä vieraspelit Joensuussa ja Savonlinnassa jonka jälkeen alkaa Mestiksen play- off.

Seuraa!

#19 Jussi Nättinen, Hermes

-Hermeksen kapteeni näytti esimerkkiä myös edellisessä pelissä Lempäälässä, mitä tarkoittaa kun puhutaan siitä että pitää olla valmis pelaamaan. 1+1 ja teholukema +2 peliajalla 19:32. Tyylikäs keskushyökkääjä johtaa esimerkillään ja pelaakin nyt uransa parasta Mestis- kautta myös pisteillä mitattuna.