Uutiset

SARJAN KUUDES OTTELU

25.3.2016

Kokkolan Hermes kohtaa kotikaukalossaan K- Rauta Dream Builder Areenalla lauantaina kello 17.00 puolivälieräsarjan kuudennessa ottelussa Joensuun Jokipojat.

Hermeksen ja Jokipoikien puolivälieräsarja jatkuu lauantaina Kokkolassa herkullisista asetelmista. Jokipojat johtaa sarjaa otteluvoitoin 3-2, sillä joukkue onnistui voittamaan torstaina Hermeksen toisen kerran tällä viikolla. Joensuun neljäs puolivälieräottelu oli erittäin tasainen kamppailu, joka lopulta päättyi maalin erolla numeroihin 2-1. Ottelussa Hermeksen maalin viimeisteli Miika Franssila, Janne Kivilahden hienosta syötöstä. Jokipojat teki molemmat maalinsa ylivoimalla ja voittomaali syntyikin kolmannessa erässä ajassa 48:39. Hermes  painoi ottelun lopussa pelin väkevästi Joensuulaisten päätyyn ja sai myös luotua erittäin hyviä maalintekotilanteita, mutta Jokipoikien maalivahti Mikael Edelmann kesti loppuun saakka. Maalia yritettiin ilman maalivahtiakin aikalisän jälkeen alkaen 58:13, mutta sekään ei tuonut toivottua tulosta.

Ottelun ja sarjan juoni on päivänselvä. Hermeksen tulee voittaa Jokipojat lauantaina siirtääkseen sarjan ratkaisun kuuluisaan Game seveniin sunnuntaiksi Joensuuhun. Vastaavasti Jokipojat selvittää voitolla tiensä Mestiksen välieriin. Kokkolassa siis pelataan lauantaina äärimmäisen kovin panoksin ja vielä kun muistetaan että vastakkain ovat sarjanousijat ja viime kevään Suomi-sarjan finaalipari niin jännitettä ottelusta ei tule puuttumaan.

Seuraa heitä!

#11 Robert Rooba, Hermes

  • Joukkue kaipaa nyt esimerkkiä varsinkin maalinedustapelaamiseen ja maalille menoihin. Isokokoisen Rooban pitää ensimmäisestä minuutista alkaen näyttää esimerkkiä muille, mitä tarkoittaa voittaa kaksinkamppailut myös kiekottomana, varsinkin maalinedustalla jossa Hermes on hiukan ollut alakynnessä tässä sarjassa.

#35 Denis Godla, Hermes

  • #Godlamode, #OhMyGodla. Nyt tarvitaan parasta Denis Godlaa. Godlan on voitettava Jokipoikien Mikael Edelmann, tällä osastolla ei ole varaa antaa yhtään eteen.

     

#24 Janne Kivilahti & #80 Jesse Juntheikki, Hermes

  • Runkosarjan sisäisen pistepörssin kärkinimet ovat säästelleet panoksiaan. Laituri Kivilahti alkoi jo heräilemään Joensuun viidennessä kamppailussa ja se lupaa hyvää Lauantaille. Keskushyökkääjä Juntheikki oli poissa viidennen ottelun ja nyt toivotaankin että myös Juntheikki laittaa lippaan kiinni.

#33 Joonas Huovinen, Hermes

  • Jaettu ykköstila pudotuspelien parhaana pistemiehenä on osoitus siitä että Huovinen on kevään mies. 1+6 tehot pudotuspeleissä viidessä ottelussa on kovaa valuuttaa. Mikäli Huovinen saa lauantaina tulitukea myös muilta niin alkaa näyttää hyvältä. Huovinen huokuu tervettä itsetuntoa ja ratkaisuhalua ja se näkyy miehen pelissä.

#19 Jussi Nättinen

  • Joukkueen kapteeni on pelannut huikeat pudotuspelit. Tason nosto näkyy myös tilastoissa (2+3=5. +3) ja on rinnalla ollut ketä tahansa on Nättinen johtanut pudotuspeleissä Hermeksen parasta kentällistä.