Uutiset

PUOLIVÄLIERÄT KÄYNTIIN

16.3.2016

Hermes ja Jokipojat kohtaavat ensimmäisen kerran keskiviikkona 16.3. kello 18.30.

Kokkolan Hermeksen playoff-taival käynnistyy Joensuusta, jossa vastassa on kotiedun turvin isäntäjoukkue Jokipojat. LVI- Myller Areenalla pelattiin runkosarjassakin kaksi kertaa, jotka kummatkin Hermes voitti varsinaisella peliajalla. Viimeisin ottelu on viime viikolta kun Hermes haki 2-4 voiton hienon joensuulaisyleisön edestä, sillä ottelua seurasi 3064 katsojaa.

Mestiksen playoff-pelit pelataan aina puolivälierästä finaaliin saakka paras seitsemästä järjestelmällä, eli jatkoon päästäkseen on joukkueen otettava sarjassa neljä voittoa. Pelipäivät Hermeksen ja Jokipoikien puolivälieräsarjassa ovat 16.3. Joensuu, 18.3. Kokkola, 19.3. Joensuu ja 21.3. Kokkola. Tarvittaessa pelataan 24.3. Joensuu, 26.3. Kokkola ja viimeistään sarjan ratkaiseva Game Seven Joensuussa 27.3.

Hermes lähtee ensimmäiseen otteluun Joensuuhun terveellä miehistöllä. Varalla olevista hyökkääjät Niko Kivinen ja Antti Hellsten sekä puolustaja Juho- Erik Laitamäki ovat täysin pelikuntoisia. Ainoastaan Kristaps Bazevics kärsii lievästä loukkaantumisesta, mutta on lähellä kuntoutumista.

Kokoonpanot täältä.

Ottelu suorana: http://fanseat.com/

Tulevana perjantaina on tunnetta ja taistelua Kokkolassa! Ole osa Hermestä, saavu paikalle ja kannustetaan yhdessä joukkue voittoon!