Uutiset

KYMMENEN VUODEN ODOTUS PÄÄTTYY

17.3.2016

Kokkolan Hermes kohtaa kotikaukalossaan K- Rauta Dream Builder Areenalla Perjantaina kello 18.30 puolivälieräsarjan toisessa ottelussa Joensuun Jokipojat.

Hermeksen ja Jokipoikien puolivälieräsarja jatkuu perjantaina Kokkolassa, kun joukkueet kohtaavat toisen kerran. Ensimmäisen osan Joensuussa vei nimiinsä kotijoukkue Jokipojat lukemin 4-1 ja ottelusarja on näin ollen tilanteessa 1-0 Jokipojille. Välieriin pääsyyn vaaditaan neljä voittoa.

Keskiviikon ottelua Joensuussa Hermes johti aina toisen erän loppupuolelle asti ja siitä edettiin tasatilanteessa aina yli kolmannen erän puolivälin. Hermes sai ajassa 52:59 kaksi kahden minuutin jäähyä. Ensiksi Miika Franssila omassa päässä, syy koukkaaminen ja sen jälkeen kiekko meni Jokipoikien päähän, jossa päätuomarikaksikko Jaakko Telkkinen & Mika Levänen näkivät Janne Kivilahden rikkeen myös jäähyn arvoiseksi. Kivilahti jäähyaitioon koukkaamisesta ja Jokipojat 5-3 ylivoimalle. Kiekko Hermeksen maaliin kaksi kertaa ensiksi 5-3 yv ja perään 5-4 yv. Tilanne 3-1, jonka jälkeen Hermes haki vielä kavennusta ilman maalivahtia tuloksetta. Vastaavasti Jokipojat teki vielä yhden tyhjiin ja näin ollen ensimmäinen ottelupallo jäi Joensuuhun.

Hermeksen maalin ottelussa viimeisteli Roobert Rooba, Miika Franssilan ja Joonas Huovisen syötöstä. Jokipoikien tehomiehet ottelussa olivat isokokoiset hyökkääjät Ossi Pellinen 1+2 sekä Janne Väyrynen 1+1. Hermeksen maalinsuulla Denis Godla torjui 21 laukausta, vastaavasti Jokipoikien virkaveli Mikael Edelmannin ilta oli hikisempi 31 torjunnalla. Ottelussa molemmat joukkueet istuivat 12 minuuttia jäähyaitiossa.

Ottelua oli seuraamassa 1408 ihmistä ja kotivoiton lisäksi Kokkolassa uskotaankin siihen että kymmenen vuoden tauon jälkeen Mestiksen playoff-ottelu vetää vähintäänkin tuon määrän perjantaina.

Osta Lippusi ennakkoon:

http://www.lipputoimisto.fi/?q=Hermes

Hermeksen ja Jokipoikien kokoonpanot selviävät illan otteluun pelipäivän aamuna, mutta oletettavasti kokoonpanoihin ei ole tulossa merkittäviä muutoksia.

Kokoonpanot täällä.

Seuraa heitä!

Kokkolan Hermes & Kannattajat

  • Joukkue muodostuu 25 pelaajasta, jotka ansaitsevat hienon runkosarjan päätteeksi playoff-peleihin yleisön tuen. Tule paikalle ja kannusta Hermes voittoon pudotuspeleissä! 25 + ?, kuinka monta Hermesläistä on perjantaina kotipyhätössä?