Uutiset

ISO VOITTO JOENSUUSTA

19.3.2016

Hermes haki lauantaina Joensuusta erittäin tärkeän voiton mennen puolivälieräsarjassa 2-1 johtoon.

Voitto tietää sitä että Kokkolassa saatetaan pelata myös lauantaina 26.3. Mestiksen pudotuspelejä! Yksi pelin ratkaisuista oli Hermeksen hyvä ylivoimapeli ( kaksi maalia) sekä virheetön alivoimapeli Denis Godlan johdolla (30 torjuntaa). Erinomaisesti pelanneesta Hermeksestä voi nostaa esiin kahden tehopisteen Joonas Huovisen, Niklas Appelgernin, Robert Rooban sekä uransa parasta Mestis-kautta pelaavan kapteeni Jussi Nättisen.

Ottelun tilastot täällä.

Seuraava peli on Kokkolassa maanantaina 21.3. klo 18:30. Jatkoon menoon tarvitaan neljä voittoa joten maanantain kotipeli ja torstain ottelu Joensuussa ratkaisevat pelataanko Kokkolassa vielä lauantaina 26.3.