Uutiset

VITTANIEMI, WESTERMARCK JA LAITAMÄKI HERMEKSEEN. VILLE RAJALA EI JATKA HERMEKSESSÄ

15.2.2016

Kokkolan Hermes vahvistaa puolustusosastoa Kajaanin Hokista saapuvalla Ville Vittaniemellä ja Vaasan Sportin Juho- Erik Laitamäellä. Hyökkäysosasto vahvistuu myös Sport- peluri Felix Westermarckilla. Ville Rajala puolestaan jatkaa pelejään Kajaanin Hokissa loppukauden ajan.

Ville Vittaniemi (21) on pelannut tällä kaudella 17 ottelua Hokin joukkueessa Mestistä. Viime kaudet ovat kuluneet Kärppien A- Nuorten joukkueessa sekä Luleån junioreissa U18-  ja U20- joukkueissa. Vittaniemen sopimus on loppukauden mittainen.

Felix Westermarck (20) ja Juho- Erik Laitamäki (19) ovat pelanneet tällä kaudella jo aikaisemminkin Hermeksessä ja nyt tehdyt siirrot ovat alustavasti loppukauden mittaisia, vaikka pelaajat kuuluvatkin nimettyjen nuorten pelaajien listalle.

Vittaniemi, Westermarck ja Laitamäki liittyvät joukkueen vahvuuteen välittömästi.