Uutiset

KOTIJOUKKUE MURHAAVAN TEHOKAS KEURUULLA

19.2.2016

Ottelun alku oli Hermeksen hallintaa mutta maalinteossa onnistui vain kotijoukkue kolme kertaa ennen kuin Hermes pystyi ylivoimapelin juuri loputtua kaventamaan Juho-Erik Laitamäen ensimmäisellä maalilla Hermes-paidassa.

Toisessa erässä KeuPa meni menojaan tehden neljä maalia joista viimeisen alivoimalla Hermeksen maalinsuulle 5-1 tilanteessa vaihdetun Tomi Raution taakse.

Kolmas erä meni pelailun ja jäähyilyn merkeissä pelin päättyessä 8-1.

Hermekselle ei jää paljoa aikaa tämän pelin murehtimiseen vaan huomenna lauantaina Kokkolaan saapuu tänään levännyt Mikkelin Jukurit Oula Palven johdolla. Lauantaina kannattaa todellakin tulla Kokkolan Dream Builder Areenalle, tiedossa on sisuuntuneen kotijoukkueen taistelu Mestiksen ylivoimaista kärkijoukkuetta vastaan.

Ottelun tilastot