Uutiset

KOOKOON TOMI RAUTIO HERMES-MAALILLE

19.2.2016

Kokkolan Hermes lainaa liigassa pelaavalta Kouvolan KooKoo:lta maalivahti Tomi Raution loppukaudeksi. KooKoolla on kuitenkin mahdollisuus kutsua Rautio takaisin tarvittaessa.

Maalivahtien siirtoaika Liigasta Mestikseen on auki Mestiksen runkosarjan päätöskierrokselle 12.3.2016 asti. Näin ollen Hermes ja KooKoo pääsivät sopimukseen maalivahti Tomi Raution lainapestistä Kokkolaan.

Tomi Rautio on 1996 syntynyt maalivahti joka on KooKoon kasvatti. Rautio on pelannut tällä kaudella pääosin Nuorten liigassa, jossa onkin esiintynyt erittäin hyvin. Rautio on torjunut kuluvan kauden torjuntaprosentilla 91.16%  ja on ollut liigan yksi eniten pelanneista maalivahdeista 27 pelatulla ottelulla. Maalivahti debytoi tällä kaudella myös miesten liigassa sillä vyöltä löytyy myös yksi pelattu ottelu kun Rautio vaihdettiin sisään paikallisottelussa SaiPaa vastaan.

Tomi Rautio on mukana jo tänään Hermeksen kokoonpanossa kun joukkue matkustaa KeuPan vieraaksi Mestiksen runkosarjan otteluun. Ottelussa pelaava maalivahti on kuitenkin Denis Godla. Raution hankinta tuli ajankohtaiseksi koska Hermeksen toinen sopimusmaalivahti Joonas Kuusela on sivussa sairausloman vuoksi loppukauden. Illan ottelusta kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisen ja sairastelujen vuoksi myös hyökkääjät Niklas Appelgren (day to day) ja Teemu Huttu (day to day).