Uutiset

HERMES VIERAISIIN JYVÄSKYLÄÄN

2.2.2016

Keskiviikkona Hermes vierailee Jyväskylässä tälle kaudelle viimeisen kerran.

Ennen lauantain revanssipeliä RoKia vastaan Hermes käy keskiviikkona Jyväskylässä aina vaikean vastustajan JYP-Akatemian vieraana. JYPin liigajoukkueen tervehdyttyä on Akatemiassa pelannut mm. vuoden 2013 nuorten maailmanmestaruusjoukkueeseen kuulunut Topi Nättinen. Varmuudella voidaan sanoa että hänelle nämä pelit ovat viimeisiä Mestiksessä vähään aikaan.

Hermeksen kokoonpanoon liittyen on hyviä uutisia sillä Miika Franssila palaa sairastuvalta rosteriin. Luvassa on kiekollisen puolustajan (mm. valmentajan) hereilläpitäviä suorituksia sekä taklauksia.

Vieraspeli seurataan FanSeatilta mutta lauantaina kaikki vauhdikkaan jääkiekon ystävät tulevat Kokkolan Jäähallille (K-rauta Dream Builder Areena). Peli alkaa klo 17:00, ovet, fanituotemyynti, kahvio ja PUB aukeavat klo 16:00. TERVETULOA!