Uutiset

HERMES – ROKI ENNAKKO

5.2.2016

Kokkolan Hermes kohtaa kotikaukalossa lauantaina Rovaniemen Kiekon. Kohtaaminen on kolmas ja viimeinen Kokkolassa runkosarjassa.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun sarjasijalta kuusi ja vierasjoukkue Roki puolestaan on perjantai- iltana sijalla 12, mutta pelaa ottelun Lekiä vastaan ennen Hermes peliä, joten sarjasijoitus voi vielä pykälällä nousta ennen lauantaita. Kauden keskinäisissä otteluissa Roki on ollut parempi, sillä se on saavuttanut otteluista 8 pistettä kun Hermes on jäänyt 4 pisteeseen. Kotikaukalossa Hermes ei ole kyennyt Rokia voittamaan tällä kaudella, sillä ensimmäinen kohtaaminen päättyi jatkoajan jälkeen ja toinen varsinaisen peliajan jälkeen vierasjoukkueelle. Keskinäisiä kohtaamisia on vielä kaksi jäljellä joten paremmuus voi vielä muuttua, sillä pisteitä on mahdollisuus saavuttaa vielä kuusi.

Hermes voitti keskiviikon kierroksella JYP- Akatemian Jyväskylässä erinomaisen esityksen jälkeen. Ehjä ja tasapainoinen viisikkopeli sekä tarvittavilla hetkillä maalivahti Denis Godla otti ne voittavat torjunnat ja ansaitsi myös ottelusta ensimmäisen nollapelinsä Mestiksessä. Maalintekijöinä ottelussa kunnostautuivat myös mainiota kautta pelaavat Miika Huhtanen ja Joona Jääskeläinen.

Lauantai- illan kokoonpano selviää aamuharjoituksen jälkeen, mutta mm. Miika Franssila palaa kotiyleisön eteen loukkaantumisen jälkeen ja Vaasan Sportin Oskari Manninen esiintyy ensimmäistä kertaa Hermes paidassa. Lisäksi joukkue haluaa varmasti jatkaa siitä mihin jäi keskiviikkona ja todistaa kotiyleisölle että kotikaukalo on heidän hallussa.

Seuraa näitä:

#28 Joona Jääskeläinen – #13 Tuomas Koskinen – #33 Joonas Huovinen

-Pirtein ja ennen kaikkea yritteliäin ketju Jyväskylässä. Pelaamisessa ei ole viiveitä eikä kentällä tai vaihtoaitiossa mietitä eikä murehdita turhia vaan pelataan ja nautitaan pelistä. Toivottavasti ketjun positiivisuus tarttuu koko joukkueeseen huomenna ja sitä kautta koko halliin.

#35 Denis Godla

-Nuorta Slovakkiveskaria on kehuttu ja hehkutettu ympäri Suomea kaikkialla missä Hermes on pelannut, eikä turhaan. Runkosarjassa on vielä kuusi kotiottelua jäljellä ja Kokkolasta tai Pohjanmaan kunnista on aika lyhyt matka jäähallille.