Uutiset

TÄRKEÄT KAKSI PISTETTÄ HEINOLASTA

30.1.2016

Lauantai-illan peliin Hermes joutui lähtemään viidellä puolustajalla Ossi Ikosen kymppitilin täytyttyä edellisenä iltana Vantaalla.

Kotijoukkueen hienokseltaan hallitsema ottelu oli menossa 1-0 Peliitoille kunnes kauden aikana roimasti kehittynyt Tuomas Koskinen alusti Joonas Huoviselle maalipaikan minkä viime peleissä tehokkaasti viimeistellyt Porin Ässien laina myös käytti. Hermes oli niskan päällä jatkoajalla mutta päädytiin kuitenkin voittolaukauskilpailuun. Siinä Teemu Huttu oli ainoa onnistuja kenttäpelaajista kliinisellä ylänurkkavedolla. Toinen onnistuja koko pelinkin huomioiden oli Hermes faneilta Godlanator-lempinimen saanut nuori maalivahtimme Denis Godla.

Hermeksen pelit jatkuvat vieraspelillä ensi keskiviikkona Jyväskylässä JYP-Akatemiaa vastaan. Sitten lauantaina 6.2. kotona on ISO PELI, Kokkolaan tulee tuolloin vieraita Lapista ja edellisestä pelistä on ”kana kynittävänä”.