Uutiset

ROBERT ROOBA HERMEKSEEN

18.1.2016

Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäysosastoa Espoon Bluesissa liigaa pelanneella Roobert Rooballa. Hyökkääjä siirtyy joukkueeseen välittömästi ja sopimus on loppukauden mittainen.

Roobert Rooba on Virossa syntynyt 22-vuotias pelaaja, mutta on pelannut jo monta vuotta Suomessa ja Espoon Bluesissa. Rooba siirtyi vuonna 2008 Bluesiin ja on pelannut siellä pääsääntöisesti tähän päivään saakka. Liigaa isokokoinen hyökkääjä on pelannut yhteensä 117 ottelua (6+6) ja 8 CHL peliä. Mestiksessä KooKoo:ssa ja  K- Vantaassa Rooba on pelannut edellisillä kausilla 8 peliä (5+0), lainassa Bluesista. 

Viron maajoukkueessa täydellistä Suomen kieltä puhuva pelaaja on tehnyt tuhoisaa jälkeä. Tällä kaudella olympiakarsinnoissa Rooba on iskenyt kolmessa pelissä tehot 11+13=24, teholukemalla +27. Aikaisemmin Viron maajoukkueen valmennusryhmässä ovat olleet myös Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula ja valmentaja Märt Eerme.

Roobert Rooba pelaa Hermeksen mukana jo keskiviikkona Rovaniemellä ja ensimmäisen kerran hyökkääjä on mahdollisuus nähdä tositoimissa tulevana lauantaina kun Hermes kohtaa kotijäällä LeKin Lempäälästä.