Uutiset

MIIKA HUHTANEN JATKAA KAUDEN LOPPUUN

11.1.2016

Kokkolan Hermes ja Lappeenrannan SaiPa ovat sopineet puolustaja Miika Huhtasen pelaamisesta Kokkolassa loppukauden ajan.

Huhtanen on pelannut Hermeksessä neljä ottelua tehoin 0+1, tehotilastolla +1. Tämän kauden aikana pelejä on kertynyt myös liigassa kahden ottelun verran ja SaPKossa 20.

Kokkolan Hermeksessä hienon syyskauden pelannut Aleksi Rekonen siirtyy liigan Lahden Pelicansin riveihin. Rekonen oli Vaasan Sportin sopimuspelaaja, joka ei kuitenkaan pelannut tällä kaudella kuin kolme ottelua Vaasalaisten riveissä. Hermeksessä Rekonen pelasi 16 ottelua tehoin 7+9=16.

Vastaavasti keskiviikkoiseen KeuPa-peliin Hermes saa Sportista kaksi pelaajaa kun tutut Felix Westermarck ja Tommi Tikka liittyvät joukkueen vahvuuteen välittömästi. Loukkaantuneiden listalla jatkaa ainakin tämän viikon hyökkääjä Niklas Appelgren.