Uutiset

HERMES VIERASKIERTUEELLE

28.1.2016

Hermes viikonloppuna vieraskiertueella Vantaalla ja Heinolassa.

Perjantaina vastassa on revanssia hakeva K-Vantaa minkä Hermes voitti kaksi viikkoa sitten puhtaasti 4-1 ehkä kauden parhaalla vieraspelillä. Kotijoukkue on sarjassa samoilla sijoilla kuin Hermes ja pelien vähetessä pisteet olisivat kummallekin joukkueelle todella tärkeät. K-Vantaan riveissä mielenkiintoinen nimi on Haapavedeltä lähtöisin oleva HIFK-sopimuspelaaja Matti Lamberg joka on palannut jäille loukkaantumiskierteen jälkeen. Luvassa on kovia taklauksia.

Lauantaina Hermes kohtaa Heinolassa pudotuspelipaikassa vielä kiinni olevan Peliitat maalivahtinaan Mestiksen maalivahtitilastoissa kolmantena oleva nuori Emil Larmi. Häntä parempi torjuntaprosentti on vain Hermeksen Denis Godlalla ja Jokipoikien Samuel Jukurilla. Luvassa on siis ainakin nuorten maalivahtien kaksintaistelu mikäli Hermeksellä ei pelivuorossa ole myöskin hyvin pelannut Joonas Kuusela.

Hermeksen kokoonpanossa ei näillä näkymin ole muutoksia edelliseen kotipeliin, varmat poissaolijat ovat Niklas Appelgren (ylävartalovamma) sekä Miika Franssila (alaraajavamma). Franssila palaa harjoitusrinkiin ensi viikolla, Appelgrenin paluu menee maaottelutauon jälkeiseen aikaan helmikuun loppupuolelle.

Pelit näkee totutusti FanSeatiltä ja tulospalvelu löytyy Mestiksen sivuilta.