Uutiset

HERMES – KEUPA ENNAKKO

13.1.2016

Kokkolan Hermes kohtaa kotikaukalossa toisen kerran tällä kaudella KeuPa HT:n Keuruulta. Edellinen kamppailu päättyi KeuPan VL- voittoon ja nyt on revanssin paikka.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun sarjasijalta kahdeksan. Joukkue on voittanut kolme edellistä otteluaan kun vieraskentällä ovat kaatuneet niin sarjakakkonen Hokki kuin Leki Lempäälästä. Viime perjantaina SaPKo kävi Kokkolassa toteamassa Hermeksen paremmaksi joukkueeksi. Sarjan keskikasti on erittäin tasainen ja vielä on kaikki ihan omissa käsissä, sillä kotietukaan play- off peleihin ei ole vielä karannut. Sarjassa neljäntenä oleva K- Vantaa on pelannut kaksi ottelua enemmän ja pisteitä sillä on kasassa 8 enemmän kuin Hermeksellä. Toisaalta myös viivan alta halutaan tavoittaa niin sarjakutonen TuTo 48p, Peliitat 46p ja Hermes 45p. Illan vastustaja KeuPa HT on sarjasijalla 9, 38 pisteellä. Ratkaisun hetket alkaa olla käsillä, sillä sarjaa on pelaamatta enään 17-20 ottelua/ joukkue. Hermeksellä otteluita on jäljellä vielä 19, joista se pelaa tällä viikolla kolme.

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun hiukan muuttuneena, sillä edelliseen kotipeliin on muutoksia tullut sen verran että Aleksi Rekonen lähti pois, mutta tilalle tulivat Vaasasta Tommi Tikka ja Felix Westermarck. Niklas Appelgren ja Antti Paavilainen jatkavat sairastuvalla ainakin kotipelin yli. Hermeksen kultaista kypärää kantaa ottelussa laitahyökkääjä Janne Kivilahti 12+15=27.

Vierasjoukkue KeuPa HT on myös pelannut viime aikoina nousujohteisesti sillä joukkue on onnistunut kaivamaan viidestä viime ottelusta jokaisesta pisteitä. Edelleen pisteitä kaivataan jokaisesta pelistä ja varsinkaan huomista Hermes peliä sillä ei ole varaa hävitä, tai ainakin homma vaikeutuu huomattavasti. KeuPan paras pistemies on ollut tällä kaudella Juuso Mörsky 14+10=24.

Seuraa heitä:

Maalivahti Denis Godla, Hermes

Denis Godla on löytänyt huippuvireen Hermes- maalilla. Kolme edellistä ottelua ovat kaikki päättyneet Hermeksen voittoon Godlan pelatessa ja edellisessä kotipelissä SaPKoa vastaan Godla venyi kiekon eteen 39 kertaa ja taakse ei mennyt kuin yksi rangaistuslaukauksesta. 

Hyökkääjä Eetu Karvinen, Hermes

Viime viikolla Hermekseen Lukosta/ KeuPasta siirtynyt hyökkääjä haluaa varmasti voittaa tämän pelin. Aloitti maalinteon heti ensimmäisessä kotipelissä ja haluaa varmasti jatkaa onnistumisia myös ex- seuraa vastaan.