Uutiset

HERMES JATKOI VOITTOKANNASSA

9.1.2016

LEKI-HERMES 2-5
(1-1 , 0-3 , 1-1)

Hermes jatkoi voittokannassa

Mestis jatkui Hermeksen osalta lauantaina Lempäälässä missä vastustajana oli pudotuspelipaikan kannalta tärkeässä ottelussa LeKi Hockey. Hermes oli alusta asti hyvin mukana pelissä ja aloittikin maalinteon Teemu Hutun viimeistellessä Joonas Huovisen erinomaisesta syötöstä. LeKin tasoitti vielä pelin ensimmäisen erän aikana mutta sen jälkeen Hermes meni menojaan. Toisessa erässä Jussi Nättinen ja Tuomas Koskinen (kaksi maalia) aiheuttivat vastustajalle maalivahdin vaihdon Hermeksen viedessä erän 3-0. Kolmannessa erässä kultakypärä Janne Kivilahti kasvatti kauden maalitiliään yhdellä kahteentoista ennen LeKin kavennusta 5-2:een. Hermes-maalissa Denis Godla jatkoi siitä mihin edellisenä iltana Kokkolassa jäi torjuen 26 kertaa.

Hermes kasvatti voittonsa ansiosta eron LeKiin kymmeneneen pisteeseen pudotuspelitaistelussa. Ensi keskiviikkona Kokkolaan tulee toinen tämän hetken ”päävastustajista” eli KeuPa HT mikä on Hermestä seitsemän pistettä jäljessä yhden pelin enemmän pelanneena. Tervetuloa sankoin joukoin silloin paikalle!