Uutiset

HERMEKSELLÄ MENESTYKSEKÄS VIIKONVAIHDE

17.1.2016

Hermes teki viikonvaihteessa erinomaisen etelä-Suomen kiertueen voittaen perjantaina Kiekko-Vantaan 4-1 toisen erän mennessä ratkaisevasti Hermekselle 2-0. Lauantaina Turussa saaliiksi tuli yksi tärkeä piste voittolaukauskisan jälkeen Denis Godlan maagisen maalivahtipelin ja tunnollisen puolustamisen tuloksena.

Kotona Kokkolassa Hermeksen A-nuoret kaatoivat Mestiksen kärkijoukkueisiin kuuluvan K-Kissat 5-3 ottaen sarjassa neljännen voiton kauden parhaalla pelillä.

Hermeksen edustus pelaa tulevalla viikolla pelit sarjan kahta viimeistä joukkuetta vastaan. Keskiviikkona on Rovaniemellä vastassa aina vaikea RoKi sekä lauantaina kotona Tampereen seudun Mestis-joukkue LeKi Lempäälästä. Vastustajien sarjasijoituksen ei pidä antaa hämätä – asenne pitää olla kohdallaan että pistetili kasvaa. Ja lauantaina runsaan kotiyleisön tuki toivottavaa.

Hermeksen A-nuoret saavat ensi viikonloppuna vieraita itä-Suomesta. Lauantaina Kokkolaan saapuu Jukurit (ottelu alkaa klo 13:30) ja sunnuntaina vastassa on SaPKo (klo 13:50).

Ohessa viikonlopun pelien tilastot: