Uutiset

EETU KARVINEN JA JOONAS HUOVINEN HERMEKSEEN

7.1.2016

Kokkolan Hermes vahvistuu Rauman Lukon ja Keupa HT:n yhteistyöpelaaja Eetu Karvisella sekä Ässistä saapuvalla tutulla Joonas Huovisella.

Hyökkääjä Karvinen liittyy joukkueeseen välittömästi ja sopimus on mallia 1+1. 22-vuotias vasemmalta laukova Eetu Karvinen on Kiekko-Vantaan kasvatti, joka on pelannut juniorivuotensa Helsingin IFK:n joukkueissa. Kaudeksi 2012-13 hän siirtyi Pohjois-Amerikan junioriliigoihin USHL:ään ja NAHL:aan, joissa kertyi kahden kauden aikana 110 pelattua ottelua tehoin 16+33=49.

Viime kaudella 185-senttinen ja 87-kiloinen Karvinen edusti kahdessa Mestis-ottelussa TuToa, ennen siirtoaan MHL-liigaa pelaavan Red Bull Salzburg II:n riveihin. 27 pelaamassaan ottelussa Karvinen kirjautti tililleen 18 tehopistettä, hän viimeisteli kuusi täysosumaa ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä. Kuluvaksi kaudeksi Karvinen siirtyi Rauman Lukon ja KeuPa HT:n yhteistyöpelaajaksi ja syksyn aikana tilastoihin tuli kolme liigaottelua ja 24 peliä Mestistä.

Ässien sopimuspelaaja Joonas Huovisen lainapesti on voimassa toistaiseksi. Huovinen on pelannut tällä kaudella 15 peliä liigaa Ässissä ja 11 peliä Mestistä Hermeksessä.