Uutiset

Niklas Sundfors ja Juho – Erik Laitamäki Hermekseen

 Kokkolan Hermes lainaa Vaasan Sportista kaksi pelaajaa kuluvalle viikolle. Sundfors ja Laitamäki liittyivät joukkueen vahvuuteen maanantaina ja pelaavat heti keskiviikon kotiottelussa Jokipoikia vastaan.

Hyökkääjä Niklas Sundfors on Pietarsaaren Jeppiksen kasvatti, joka on pelannut tällä kaudella jo kaksi ottelua Hermeksen paidassa Mestistä. Vaasassa Sundfors on päässyt harjoittelemaan miesten liigajoukkueen mukana, mutta pelikokemus löytyy tältä kaudelta A- Nuorten liigasta. Sundfors on A- Nuorten liigassa Sportin toiseksi tehokkain pelaaja.

Puolustaja Juho – Erik Laitamäki on puolestaan ensimmäistä kertaa Kokkolassa ja Mestiksessä. Seinäjoen S- Kiekon kasvatti on pelannut A- nuorten liigaa tällä kaudella 29 ottelua tehoin 4+6=10 ja onkin Sportin tehokkain puolustaja. Laitamäki on myös joukkueensa kapteeni.

Molempien pelaajien lainapestit ovat kestoltaan viikon mittaiset. Hermes kohtaa keskiviikkona kotikaukalossa sarjakolmosen Jokipojat ja lauantaina vieraskaukalossa TuTon.

Vastaavasti Ässät- laina Joonas Huovinen palasi Poriin, eikä ole kokoonpanossa enää tällä viikolla. Hermeksessä toistaiseksi pelannut Sport- puolustaja Robin Salo on sivussa ainakin keskiviikon Jokipojat pelistä, sillä pelaaja on U20 MM- leirityksessä. Varmasti tämän viikon otteluista on sivussa myös puolustaja Jere Rantala.