Uutiset

Miika Huhtanen Hermekseen

Miika Huhtanen Hermekseen 

SaiPan sopimuspuolustaja siirtyy neljän pelin mittaiselle lainapestille Hermekseen. 

Miika Huhtanen 22, on pelannut tällä kaudella 2 ottelua liigassa ja 20 ottelua Mestistä SaPKon paidassa. Lisäksi joukkue vahvistuu kuluvalle viikolle kahdella pelaajalla yhteistyöseuroista. JHT:n puolustaja Ville- Veikko Väkeväinen sekä Vaasan Sportin hyökkääjä Tommi Tikka pelaavat Hermeksen riveissä kuluvan viikon ottelut.

Aleksi Rekonen on palannut vahvuuteen ja on pelikunnossa keskiviikkona. Vastaavasti Felix Westermarck on Sportin mukana vieraskiertueella ja Robin Salo U18 turnausmatkalla. Hermeksessä lainalla olleet Niklas Sundfors ja Juho- Erik Laitamäki palasivat Vaasaan. 

Joukkueen harjoitusvahvuuteen on palannut oma sopimuspelaaja Jere Rantala. Kristaps Bazevics puolestaan kärsii keskiviikkona yhden pelin pelikieltonsa.