Uutiset

Niko Korhonen ei jatka Hermeksessä

Niko Korhonen ei jatka Hermeksessä

Kokkolan Hermes ja puolustaja Niko Korhonen ovat purkaneet sopimuksen yhteisymmärryksessä. Sopimus kattoi kaudet 2015 – 2016 ja 2016 – 2017.  

Kuopiolaislähtöinen Korhonen pelasi jo viime kaudella Hermeksessä Suomi-sarjaa ja oli tuolla kaudella koko sarjan tehokkain puolustaja. Seuran ja Korhosen asettamat urheilulliset tavoitteet eivät täyttyneet puolustajan osalta alkukaudella ja rooli jäi odotettua pienemmäksi. Niko Korhonen kerkesi pelaamaan Hermeksessä Mestistä 4 ottelua tehoin 0+0.

-Kiitos Nikolle menneestä ja onnea tuleviin haasteisiin. Korhosen tilalle ei haeta korvaavaa pelaajaa välittömästi, sillä joukkueessa on yhdeksän puolustajaa, joista kaksi lainsopimuksella lähtökohtaisesti kauden loppuun saakka.