Uutiset

Miro Keskitalo Hermekseen

Lainasopimus: TPS-puolustaja Hermekseen

Kokkolan Hermes on sopinut Turun Palloseuran kanssa puolustaja Miro Keskitalon lainasta Kokkolaan. Keskitalo liittyy Hermeksen vahvuuteen välittömästi.

1996 syntynyt Keskitalo on HC TPS:n sopimuspelaaja, joka on tällä kaudella pelannut niin nuorten kuin miestenkin puolella liigaotteluita. Nuorten Leijonien mukana on tällä kaudella kertynyt viisi ottelua, viimeisimpänä sunnuntain Ruotsi-voitto Hämeenlinnassa, jossa Keskitalo syötti myös yhden maalin. Keskitalo kuului aikanaan myös ikäluokkansa U18 MM-kisaryhmään ja taistelee nytkin tosissaan pääsystä U20 kotikisajoukkueeseen.

TPS:n ja Hermeksen sopima laina-aika on loppukauden mittainen, mutta TPS saa kutsua pelaajansa takaisin liigamiehistöön aikaisemminkin.

-Hienoa että U20 MM-kisapaikasta tasiteleva pelaaja tulee Kokkolaan ja Hermekseeen. Haluamme auttaa Miroa projektissa ja samalla saamme joukkueeseen erittäin hyvän puolustajan. Hieno esimerkki meidän nuorille ja junioreille mitkä ovat kansainvälisen tason vaatimukset huipputasolla