Uutiset

Hermekselle tappio ja voitto lauantaina

Hermekselle tappio Jyväskylässä, A-juniorit ”voittoputkessa”

JyP-Akatemia päätti pitkän tappiosarjansa Hermeksen kustannuksella lauantaina. Ensimmäisen kolmen pelin viikon pelannut Hernes pääsi peliin mukaan kunnolla vasta kolmannessa erässä mutta lopussa nuori kotijoukkue oli kuitenkin vahvempi voittaen pelin 6-3. Hermeksen maaleista vastasivat kultakypärä Teemu Huttu, Nico Lehto sekä alivoimalla Niklas Appelgren.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.

 

A-juniorit jatkoivat puolestaan voittokulkuaan Imatralla kaatamalla Ketterän maalein 3-4. Hermes-maalissa Edvin Backlund torjui peräti 46 kertaa! Maaleista vastasivat Oliver Elenius, Väinö Nivala, Aleksi Mattila sekä voittomaalin tehnyt Vili Huittinen. A:n vieraskiertue jatkuu sunnuntaina Kotkassa Titaaneita vastaan.

Imatran pelin tilastot löytyvät täältä.