Uutiset

Muutoksia kokoonpanoon – Joonas Huovinen Hermekseen

Kokkolan Hermes lainaa hyökkääjä Joonas Huovisen Porin Ässistä maajoukkuetaukoon saakka. Keskiviikon JYP-peliin muitakin kokoonpanomuutoksia.

Joonas Huovinen on pelannut tällä kaudella liigaa Porin Ässissä yhdeksän ottelua, joissa on tehnyt yhden maalin. Rightin puolen hyökkääjä viihtyy sekä keskellä että laidassa, joten on monikäyttöinen pelaaja. Huovisen lainapesti kestää Hermeksessä kuun loppuun saakka, jonka aikana Hermes pelaa neljä kotiottelua. Huovinen on ensimmäistä kertaa kokoonpanossa perjantaina kun vastaan asettuu sarjajohtaja Kajaanin Hokki.

Vaasan Sport kutsui alkuviikosta kokoonpanovajeensa vuoksi Tommi Tikan liigaryhmän mukaan ja loukkaantumishuolet viikon kuluessa vain lisääntyivät ja Hermeksessä lainalla koko syksyn ollut Felix Westermarck palasi myös Sportin ryhmään. Lisäksi Hermeksen kultakypärä, vielä viime kaudella Suomi-sarjaa pelannut Ville Rajala saa mahdollisuuden keskiviikkona pelata uransa ensimmäisen liigaottelun.

Vastaavasti Hermeksen riveissä nähdään tänään jo tuttu Jere Espo yhteistyöseura JHT:sta sekä uusina tuttavuuksina maakunnan omat pojat Niklas Sundfors ja Carl-Axel Brasken, jotka molemmat ovat pelanneet alkukauden nuorten liigaa Sportin riveissä.