Uutiset

Joona Jääskeläinen lainalle Hermekseen

Joona Jääskeläinen lainalle Hermekseen

SaiPan A-nuorissa alkukauden pelannut laitahyökkääjä Joona Jääskeläinen siirtyy maaottelutaukoon ulottuvalla sopimuksella Kokkolan Hermekseen.

Jääskeläinen, 19, on Ketterän kasvatti, joka on pelannut SaiPassa A-nuorten SM-liigaa neljän kauden aikana 74 ottelua tehopistein 30+25=55. Kuluvalla kaudella Jääskeläinen on kirjauttanut 14 ottelussa tehopisteet 6+8=14. Hän johtaa SaiPan sisäistä pistepörssiä. Lainapesti kattaa kolme ottelua ajalla 21.-30.10.2015. SaiPalla on oikeus kutsua Jääskeläinen takaisin Lappeenrantaan tarvittaessa.

Hermeksen sairaslista on lyhentynyt kahdella pelaajalla, kun puolustaja Niko Korhonen on pelikunnossa ja Miikael Arkimo myös. Molemmat pelaajat pelasivat viime viikonloppuna yhteistyöseura JHT Kalajoella ja Arkimo oli myös perjantain Mestis-kokoonpanossa. Ville Rajala ja Antti Hellsten ovat ainakin keskiviikon Leki ottelusta sivussa, Hellsten varmasti pidempäänkin. 

Sportin A-nuorten Niklas Sundfors ja Carl-Axel Brasken palasivat Vaasaan ja jatkavat siellä A-nuorten mukana.