Uutiset

Hermes ja Ullberg eri teille

Hermes ja Ullberg eri teille

Kokkolan Hermes ja Richard Ullberg ovat purkaneet pelaajasopimuksen koskien pelikautta 2015-2016. 

Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Richard Ullberg päivitti sosiaalisessa mediassa ajatuksiaan, jotka ovat ristiriidassa Kokkolan Hermeksen arvomaailman ja toimintasääntöjen kanssa.

Seura ohjasi pelaajan normaalin terveystarkastuksen lisäksi myös muihin tutkimuksiin päivityksiensä vuoksi, mutta näissä testeissä ei havaittu mitään poikkeavaa. Richard Ullberg ei laiminlyönyt millään tavalla panostaan harjoittelun tai pelien suhteen.

-”Riku” harjoitteli elokuun erittäin hyvin ja oli todella mukava nähdä että se puoli toimi oikein hyvin täällä Kokkolassa. Harmi että tämä päättyi nyt näin, koska tosiaan urheilun puolella asiat toimi, Kokkolan Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula kommentoi

Hermeksen ainoa sopimusmaalivahti on tällä hetkellä Joonas Kuusela. Seuran A- nuorista harjoitusvahvuuteen nousi 1996 syntynyt Jonas Holmberg