Uutiset

Joonas Kuusela jatkaa Hermeksessä

Kokkolan Hermes vahvistaa maalivahtiosastoa jatkosopimuksen tehneellä Joonas Kuuselalla. Viime kaudellakin Hermestä edustanut Kuusela liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen välittömästi.

Joonas Kuuselalta löytyy kokemusta jokaiselta sarjatasolta liigasta suomisarjaan. Viime kaudella Hermestä suomisarjassa 12 runkosarjan (92,6%) ja 8 play-off (91,8%) ottelussa edustanut maalivahti on urallaan pelannut liigaa Pelicansin riveissä sekä Mestistä Vaasan Sportissa sekä Heinolan Peliitoissa. Nyt ura jatkuu Mestiksessä ja Kokkolan Hermeksessä. Kuusela muodostaa Hermeksen maalivahtikaksikon yhdessä Richard Ullbergin kanssa.

-Kuusela oli erittäin hyvä meillä viime kaudella ja jätti itsestään hyvän kuvan. Hieno homma että saatiin ”Tötsä” takaisin remmiin ja kamppailemaan Ullbergin kanssa peliajasta. Meillä on hyvä kaksikko ja saadaan aikaan tervettä kilpailua, jonka uskon puskevan molempia malivahteja eteenpäin, Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula kertoo.

Hermes aloittaa jääharjoittelun maanantaina 3.8 kello 09.10 ja harjoitukset jatkuvat jäällä  samana päivänä kello 15.10. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan 5.8 kello 18.30 ja vastassa on silloin Vaasan Sportin Liigaryhmä.