Uutiset

Miika Franssila Hermekseen

 

Kokkolan Hermeksen puolustuskalusto vahvistuu HPK kasvatti Miika Franssilalla. Sopimus kattaa tulevan kauden ja Franssila liittyy joukkueen vahvuuteen heti elokuun alussa.

 

22- vuotiaan puolustajan palkintokaapista löytyy A- Nuorten suomenmestaruus kasvattiseura HPK:n paidassa kaudella 2012-2013. Seuraavalla kaudella 182cm/92kg raamit omaava pelaaja pelasi A- Nuorten liigaa 27 ottelua tehoin 10+12=22, sekä kolme peliä liigaa HPK:ssa, ennen siirtoa Turkuun ja Mestiksen TuToon. Kauden päätteeksi kaulaan ripustettiin mestiksen pronssimitali sekä jatkosopimus Turkulais- seuraan.

 

Viime kausi oli rikkonainen, eikä Franssila löytänyt paikkaansa TuTon puolustuksessa ja matka jatkui Turusta Heinolaan ja nyt siis Kokkolaan. Franssila tuo Hermes pakistoon kokemusta Mestiksestä kahden kauden verran. Leftin puolen puolustaja on pelannut sarjaa 73 ottelua 4+10=14 tehoin, sekä 11 mestiksen pudotuspeliottelua tehoin 1+2=3.

 

-Franssila on pelannut kaksi kautta Mestistä ja haluaa nyt työtutuntien kautta nostaa pelaamisen tason sarjan eliittiin. Uskomme valmentajamme kanssa tähän yhtälöön ja siksi Hermes ja Franssila pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen sopimuksesta.

 

-Hermes hakee vielä aktiivisesti kahta hyökkääjää sekä yhtä puolustajaa ennen kuin joukkue menee jäälle elokuun alussa. Elokuussa sitten vielä tehdään tarvittavat siirrot, niin että joukkue on valmis syyskuun alussa sarja- avausta varten, Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen kertoo.