Uutiset

Hermes Mestikseen!

Hermes erottui selvästi edukseen seurojen välisessä vertailussa toiminnan, olosuhteiden, urheilutoiminnan, taloudenhoidon ja toimintasuunnitelman osalta.

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt antaa Hermekselle niin sanotun villi kortti -paikan ensi kaudeksi Mestikseen. Runkosarjassa kolmanneksi ja pudotuspeleissä toiseksi sijoittunut Hermes on myös urheilullisesti Mestis- kunnossa, koska kolme joukkuetta nostetaan Mestikseen.

Kokkolassa on historiaa Mestiksessä pelaamisesta ja vankka kannattajakunta. Hermeksen lopullinen lisenssi vahvistetaan yhdessä muiden pelaamalla sarjapaikkansa Mestikseen ja Suomi-sarjaan saaneiden ja sitä kautta oikeuden lisenssinhakuun omaavien seurojen lisenssikäsittelyn kanssa, kunhan huhtikuussa hoidettavat viimeiset tekniset lisenssinsaannin edellytykset täyttyvät.