Uutiset

Hermes vahvistuu kolmella uudella pelaajalla

Kokkolan Hermes vahvistaa joukkuettaan siirtoajan loppumetreillä kolmella uudella pelaajalla. Jokaiselle pelipaikalle tulee uusi pelaaja, sillä hyökkääjä Mika Halava, puolustaja Simon Nässlin ja maalivahti Sami Koskela ovat loppukauden Hermeksen pelaajia. Kaikki kolme pelaajaa siirtyvät Hermekseen Vaasan Red Ducksista.

Kolmikon lisäksi Hermes ja KooKoo sopivat puolustaja Tuukka Laakson loppukauden mittaisesta lainapestistä Kokkolan. Play- offien päätyttyä Laakso palaa Kouvolaan, jossa miehellä alkaa valmistautuminen liiga kauteen, sillä Tuukka Laakson sopimus kattaa myös kauden 2015-2016 KooKoon kanssa.

Nelikon tunnetuin ja kokeinen pelaaja on Porilaislähtöinen 1987 syntynyt Mika Halava. Halava on ollut koko kauden Red Ducksin paras pistemies ja viime kaudella Rightin puolen laitahyökkääjä pelasi vielä Mestistä Vaasan Sportin riveissä. Toissa kaudella mies aloitti kauden Oulun Kärppien liigajopukkueessa, mutta päätti kauden kuitenkin Vaasassa. Parhaalla Mestis kaudella Mika Halava nakutti 45 ottelussa 20+23=43 pistettä, ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies ja lopulta kaulaan pujotettiin mitali Mestis- mestaruudesta. Halava tuo joukkueeseen rutkasti ratkaisuvoimaa niin tasa- kuin erikoistilannepelaamiseen.

Puolustaja Simon Nässlin on Vaasan omia poikia ja Sport- Kasvatti. Hyvin puolustava puolustaja saapuu Kokkolaan myös Red Ducksista, jossa hän oli alkukauden ajan joukkueen tärkein ja tehokkain puolustaja. 1992 syntynyt Nässlin on pelannut pääosin suomisarjaa, mutta pääsi toissakudella maistamaan myös mestis vauhtia Sportin riveissä kuuden ottelun verran. Nässlin tuo Hermes puolustukseen laajutta ja laatua, ennen kaikkea hyvää ja jämäkkää puolustajan peruspelaamista.

Maalivahti Sami Koskela siirtyi vuoden vaihteen aikoihin Vaasaan ja Red Ducksiin. Tamperelaislähtöinen Koskela on urallaan pelannut Mestistä muutamaan otteeseen Kajaanin Hokin ja Lempäälän Kisan riveissä. Viimeiset kaksi kautta Koskela on torjunut kiekkoja Ranskan kakkostasolla ja nyt edessä on loppukausi Kokkolassa yhdessä Joonas Kuuselan ja Jonas Holmbergin kanssa. Koskela hankittiin tuomaan leveyttä maalivahtiosastolle loppukauden tärkeisiin otteluihin.

Nyt tehtyjen hankitojen myötä joukkue on valmis ja valmistautuminen kohti kuumaa kiekkokevättä voi alkaa! Hermes pelaa viikonloppuna yhden kotiottelun. Lauantaina vastaan asettuu perinteikäs Tampereen KooVee ja tuossa ottelussa ensiesiintymisen uudelle kotiyleisölle tekee Mika Halava, Simon Nässlin ja Sami Koskela.

Hyökkäjä Iiro Pakan sopimus on purettu loppukauden osalta. Aloite sopimuksen purulle tuli pelaajalta ja lopulta sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.