Uutiset

Hautamäki, Kyllönen ja Laakso Hermekseen

Kokkolan Hermes vahvistaa rivejään siirtoajan kynnyksellä kahdella puolustajalla ja keskushyökkääjällä. Pelaajat saapuivat Kokkolaan maanantaina ja ovat mukana jo keskiviikon ”Hyvä kiertämään” kamppanijaan kuuluvassa Red Ducks kotipelissä. Peliinhän pääsee kaksi yhden hinnalla, joten ota kaveri tai parempi puoli mukaan!

Pelaajien hankinta tuli ajankohtaiseksi, sillä kuudesta puolustajasta Ekue Tometyn kausi päättyi etelä-suomen viikonloppuun. Kausi päättyi laitataklaukseen jossa käsi vääntyi ja sitä kautta on edessä välitön leikkaushoito. Lisäksi Jukka Ollin loppukausi on vaarassa alaraajavamman vuoksi.

Uusista puolustajista Tuukka Laakso on tuttu mies joukkuelle ja kannattajille jo tältä kaudelta, sillä Laakso on piipahtanut jo kaksi kertaa lainapestillä Kokkolassa. KooKoon sopimuspelaaja saapuu Kokkolaan nytkin aluksi viikon mittaisella lainasopimuksella. KooKoo ja Hermes neuvottelevat tulevana maanantaina siirtoajan viimeisenä päivänä, missä Laakso loppukauden pelit pelaa. Laasko on pelannut tällä kaudella 13 ottelua Mestistä, 8 ottelua suomisarjaa ja 6 ottelua A:n Mestistä.

Uusista tuttavuuksista puolustaja Juho- Perttu Kyllönen on 20 vuotias Kärpät kasvatti, joka on tällä kaudella pelannut Vaasan Sportin A- Nuorten liigajoukkueessa 38 ottelua 3+10 tehoin. Kyllönen on urallaan edustanut myös kasvattajaseuraansa Oulun Kärppiä niin Nuorten liigassa kuin muissakin kilpaikäluokkien sarjoissa. J-P Kyllönen oli Sportissa joukkkueen varakapteeni ja Kyllösen sopimus Hermekseen on loppukauden mittainen.
Keskushyökkääjä Jaakko Hautamäki on Kurikan Ryhdin kasvatti. 21- vuotias hyökkääjä siirtyi Sportin organisaatioon kaudeksi 2009 ja sen jälkeen tie vei Rauman Lukkoon yhdeksi kaudeksi. Molempina kausina C ja B- ikäisenä Hautamäki edusti jo seurojansa A:n liigatasolla. Kaudeksi 2011-2012 Hautamäki palasi Sportiin ja on edustanut Vaasalaisia siitä lähtien aina tähän päivään saakka, kunnes osoitteeksi tuli Kokkola ja Hermes. Kaudella 2010-2011 Hautamäki kuului 17- vuotiaiden maajoukkueeseen ja pelasikin ikäluokan kansainvälisessä turnauksessa. Jaakko Hautamäen sopimus on Hermekseen loppukauden mittainen.