Uutiset

Kohteena Uusimaa

Kokkolan Hermes matkustaa viikonloppuna pääkaupunkiseudulle sekä Porvooseen. Vastassa on lauantaina Hyrylän Talosyke areenalla illan isäntä Bewe- Tuuski ja Sunnuntaina Porvoon jäähallissa vastaan asettuu sarjanousija Hunters.

Lauantain vastustaja Bewe on sarjassa sijalla kymmenen. Pelattuja otteluita joukkueella on 27 ja pistekeskiarvollakin mitattuna joukkue on samalla sijalla. Edellisen kohtaamisen Bewe- Tuuski vei Kokkolassa, sillä runsasmaalisessa ottelussa voittoa haettiin aina VL- Kilpailusta asti ja siinä Bewe oli yhden maalin Kokkolalaisia parempi. Tuon ottelun ratkaisi Juuso Perttilä, joka johtaa tälläkin hetkellä Bewen sisäistä pörssiä.

Viime viikonloppuna Bewe kaatoi viimeisessä ottelussaan ennen Hermes- peliä JHT:n. Tuossa ottelussa Bewellä oli lainapelaajia Mestiksen Kiekko- Vantaasta, joiden mukana oli myös maalivahti Noora Räty. Räty ja Bewe voitti JHT:n tuossa ottelussa lukemin 5-2.

Sunnuntain vastustaja Hunters nousi sarjaan tälle kaudelle, mutta se ei ole Porvoolaisten otteissa juurikaan näkynyt. Hunters on sarjassa sijalla kuusi ja haki myös syksyllä pisteet Kokkolasta. Tappio koettiin Porvoolaisille VL- Kisan jälkeen. Tässäkin ottelussa vierasjoukkueen pörssikärki teki ratkaisun VL- Kisassa, sillä Janne Nukarinen ratkaisi ottelun ja johtaa edelleen Hunters- Pörssiä.

Hermes matkaa lauantain ja sunnuntain kamppailuihin täydellä miehityksellä, sillä kaikkien ja kaiken pitäisi olla kunnossa kun kiekko tippuu jäähän lauantaina. Ainoa muutos viime viikonlopun voittavaan kokoonpanoon on kuntoutunut puolustaja Jukka Olli, joka tulee Tutosta lainalla olleen Ville Torikan tilalle.

Seuraava kotiottelu pelataan tulevan viikon lauantaina 31.1.2015, jolloin vastassa on Vaasan Red Ducks.