Uutiset

Sivonen ja Viitanen lainalle

Kokkolan Hermes lainaa viikonlopun ajaksi maalivahti Eemeli Sivosen Joensuun Kiekkokoplasta ja hyökkääjä Jussi Viitasen KeuPa HT:sta.

Eemeli Sivonen on tuttu mies Kokkolalaisille viime kaudelta. Sivonen pelasi viime vuonna Hermeksessä 21 ottelua torjuntaprosentilla 90.2. Tällä kaudella Sivonen on torjunut kiekkoja Joensuulaisen Kiekkokoplan maalinsuulla 2-divisioonassa.

Jussi Viitanen puolestaan pukee punaisen pelipaidan päälle ensimmäisen kerran. Keskus- ja laitahyökkääjän tontilla viihtyvä rightin puolen pelaaja kuuluu Mestiksen Keupan sopimuspelaajiin. Alkukauden mies on ollut myös puolustusvoimien palveluksessa ja siksi pelit Mestiksessä ovat jääneet yhdeksään otteluun. Parhaat kautensa tuloksellisesti isokokoinen 188cm/90kg Viitanen on pelannut kasvattajaseurassaan JYP:issa kausilla 2010-2012 , jolloin mies voitti A- Nuorten suomenmestaruuden ja teki jälkimmäisellä kaudella 33 ottelussa 24+27=51 tehopistettä.

Seuran A- Nuoret pelaavat elintärkeän kamppailun lauantaina kotikaukalossa ja pelaajistoa on alkuviikon vaivannut flunssa- aalto, joten näillä lainoilla saadaan kokonaisuuteen leveyttä ja laatua. Pelaajat vahvistavat joukkuetta viikonlopun ajan Hermeksen kohdatessa lauantaina Nokian Pyryn ja sunnuntaina Joensuun Jokipojat.