Uutiset

Pesosen kausi ohi

Kokkolan Hermes menetti viimeisenkin maalivahtinsa sairastuvalle loppukaudeksi, sillä Anssi Pesonen ei toivu pelikuntoon enää tämän kauden aikana. Leikkaushoidosta toipuminen kestää kuukausia ja tämän myötä sopimusmaalivahteja on nolla.

Hermeksen maalivahtiruletti saa pakostakin jatkoa, sillä jo aikaisemmin maalivahti Eetu Salorannan sopimus purettiin ja nyt toinen sopimusmaalivahti Anssi Pesonen on myös poissa loppukauden. Hermes on paikannut miesten poissaoloja lainavahdeilla sekä seuran A- Nuorten vahdeilla. Kokoonpanossa on tämän kauden aikana nähty yhteensä yhdeksän maalivahtia. Pesosen ja Salorannan lisäksi punaisen ovat pukeneet A – Nuoret Jonas Holmberg ja Aki Rönnkvist, Richard Ullberg, Niklas Saarinen, Timo Niemi sekä viikonloppuna kokoonpanossa olleet Eemeli Sivonen ja Andrej Vasiljevic. Vasiljevic palasi sunnuntaina HPK:n harjoitusvahvuuteen ja Sivonen on Joensuulaisen Kiekkokoplan sopimusmaalivahti.

Puolustaja Nico Lehto puolestaan päätti ainakin toistaiseksi ottelukohtaisen kontrahtinsa Hermeksen kanssa, sillä puolustaja siirtyi Mestiksen Lekiin. Hyökkääjä Jussi Viitasen sopimus oli viikonlopun mittainen ja hän palasi viikonlopun jälkeen KeuPa HT:n riveihin.